Studio4web

tnt pazin

Biciklistički klub TNT nastao je u Pazinu s ciljem razvoja i promocije biciklističkog sporta te razvijanja svijesti građana o važnosti unapređenja kvalitete života i zdravlja putem sportskih aktivnosti. U BK TNT naglasak je na biciklističkim disciplinama downhill te dirt jump freeride. Radi se o dvije mlade, zahtjevne, ali vrlo atraktivne te vizualno iznimno dojmljive discipline.

U redovima našeg kluba nalaze se aktualni državni prvak i prvakinja u najtežoj ELITE kategoriji. To su Marko Šišović, vozač koji titulu državnog prvaka u ELITE kategoriji drži već četiri godine, a 2010. bio je juniorski državni prvak; te Dubravka Družeta koja je titulu državne prvakinje osvajala 2014., 2013. te 2011. godine, a u sezonama 2012. i 2014. odnijela je pobjede i u Hrvatskom kupu. Oboje vozača članovi su hrvatske downhill reprezentacije te često nastupaju na utrkama u inozemstvu gdje bilježe zapažene rezultate.

Osim Marka i Dubravke klubu se pridružio i Paulo Valenta mladi biciklist koji se bavi dirt jump freerideom. Ime ovog mladog momka poznato je u Hrvatskoj, a i šire i to, naravno, zbog sjajnih rezultata koje postiže. Spomenimo prvo mjesto na festivalu Samobor bike days 2013. godine, iste je godine osvojio 5. mjesto na Dirtriku u Sloveniji, ove je godine, također u Sloveniji bio na postolju osvojivši 3. mjesto na Kilaskute Dirt Jamu. Mnogo je sjajnih rezultata iz Paula, a pozitivan niz će se zasigurno nastaviti i u budućnosti.

Ostali vozači u klubu su Dominik Rusac, Robert Jedrejčić, Luka Širol, Marin Jakovčić, Toni Merklin, Deni Floričić.

Inače ekipa TNT-a surađuje sa ekipom iz Ferdinand Productiona koja ih prati sa reporterske strane te tako izvještava o njihovim uspjesima. 
Youtube kanal Ferdinand Productiona možete naći OVDJE

 

5 copy

 

 

Free joomla templates by www.joomlashine.com